Ось і завершив свою роботу табір з денним перебуванням «Барвінок», що діяв на базі Хмельницької спеціалізованої школи І ступеня № 30. Табірна зміна розпочалась 14 червня і тривала по 2 липня 2021 року включно.
Дата публікації: 02.07.2021

 
8 загонів вихованців брали активну участь у житті табору. Щоденна робота розпочиналася з ранкової лінійки, на якій діти ознайомлювалися з планом роботи на день. Кожного дня вони разом із вихователями проводили ранкову зарядку у вигляді танцювальної аеробіки та інших вправ.
Особливу увагу при організації літнього відпочинку учнів було приділено оздоровленню дітей, забезпеченню змістовного виховного процесу, задоволенню індивідуальних потреб кожної дитини. Вихованці табору відвідали Хмельницький академічний обласний театр ляльок та музеї нашого міста. Також до табору завітали Хмельницький академічний муніципальний камерний хор та Хмельницька обласна філармонія.
Вихователями проводилиась цікава та пізнавальна робота в загонах (конкурси, змагання, вікторини, квести). Значна увага у оздоровленні дітей приділялась прогулянкам на свіжому повітрі.
В ігровій формі вихователі розвивали здібності дітей, прищеплювали корисні звички, вчились спілкуватися, формували цінності та компетентності.
Вихованці табору отримали масу задоволення, заряд бадьорості та енергії, відновили сили до нового навчального року.