23.03.2021 на базі Хмельницької СЗОШ І ступеня №30 проведено віртуальні гостини учасників всеукраїнського експерименту за темою “Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти”
Дата публікації: 31.03.2021

23.03.2021 на базі Хмельницької СЗОШ І ступеня №30 проведено віртуальні гостини учасників всеукраїнського експерименту за темою “Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти”, організовані методистом науково-методичного центру професійного розвитку педагогічних і керівних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Галас Антоніною Вікторівною.
Питання підготовки до продовження експерименту в 5 класі розглядалось за участі ректора Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти Очеретянка Віктора Івановича, першого проректора інституту Гіджеліцького Ігоря Казимировича, директорки Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Балабуст Надії Юріївни, директора Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького Ратушняка Святослава Петровича, завідувачки науково-методичного центру професійного розвитку педагогічних і керівних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Кошки Оксани Анатоліївни.
В практичній частині зустрічі. досвід роботи презентували директор Хмельницької СЗОШ І ступеня №30 Мудра Інна Іванівна, заступник директора Целенко Людмила Борисівна, вчителька пілотного 4-Д класу Цюзік Ірина Леонідівна.
Про особистість випускника пілотного проєкту НУШ розповіла практичний психолог Хмельницької спеціалізованої школи І ступеня № 30 Антонець Марина Петрівна.
SWOT-аналіз експерименту, тренінгові вправи, модеровані Галас А.В., створили умови для розвитку творчого потенціалу учасників віртуальних гостин, їх готовності до успішного продовження експерименту .